Nieuwe directie bij Cegeka België

De IT-dienstverlener heeft Yin Oei benoemd tot Country Director voor België. Een beslissing die ingegeven werd door de ambitie om nieuw bloed te brengen bij de leiding van de IT-specialist.

post-image-3

Nadat recent de Europese investeringsmaatschappij Gimv toegetreden was tot zijn aandeelhouderschap, stelt Cegeka nu zijn nieuwe Country Director voor België voor. De IT-dienstverlener trekt de kaart van de toekomst met de benoeming van Yin Oei tot Country Director voor België. Yin Oei, afkomstig uit het huis, wordt immers door het management beschouwd als de ideale kandidaat om de nieuwe strategische aanpak van het bedrijf uit te rollen in ons land.

Met deze nieuwe koerswending wil Cegeka toenadering zoeken tot zijn klanten en hen begeleiden naar digitale uitmuntendheid in het kader van hun digitale transformatie.

Yin Oei volgt in deze nieuwe functie Marc De Groote op, die zich binnen Cegeka  zal wijden aan Application Development op Europees niveau.

Yin vervoegde Cegeka in 2012 als Customer Engagement Manager. In 2016 werd zij verantwoordelijke Business Development België, een functie waarbij zij de nadruk legde op het verkennen van nieuwe markten, nieuwe partners en nieuwe technologieën.

In haar nieuwe functie van Country Director zal het de opdracht zijn van Yin Oei om Cegeka België voor te bereiden op de toekomst en het bedrijf meer dan ooit op de technologische scène van ons land te plaatsen.

"De IT-sector is niet langer enkel een zaak van binaire taal: emotionele intelligentie en kennis van de bedrijven spelen een steeds belangrijkere rol. Dat is waarom onze medewerkers zelf ook evolueren en zichzelf van IT-specialisten omvormen tot commerciële consultants", aldus André Knaepen, Oprichter en CEO van Cegeka.

 

Show More
Back to top button
Close
Close