Extreme Networks neemt de `datacenter` activiteiten over van Brocade

Het IT-bedrijf meldt dat het de overname afgerond heeft van de switch-, routers- en analytische oplossingen voor datacenters activiteit van Brocade Communications Systems. Een overname waarmee Extreme nieuwe `datacenter` georiënteerde diensten kan aanbieden.

post-image-3

Het bedrijf versterkt zo zijn groeistrategie, met de bedoeling de nummer één te worden op de markt van netwerkoplossingen vanaf het datacenter tot aan de WiFi in periferie, en verstevigt zijn positie op de markt van netwerk-aanbod voor grote bedrijven.

Het is de derde overname die Extreme sinds verleden jaar uitvoerde, na die van de WLAN-activiteiten van Zebra Technologies en de netwerkactiviteiten van Avaya.

Met de afronding van deze overname neemt Extreme de klantenkring, het personeel en de producten van de datacenteractiviteit van Brocade over waaronder SLX, VDX, MLX, CES, CER, Workflow Composer, de automatiseringssuites, enz.

Deze operatie verbetert het aanbod aan datacenteroplossingen van Extreme voor bedrijven en dienstverleners voor een groot aantal activiteitensectoren: onderwijs, gastvrijheid, gezondheidszorg, retail, transport en logistiek, industrie en administratie.

Het bedrijf bevestigt dat het zijn provisies handhaaft aangaande de bijdrage die deze overname betekent voor zijn schatkist en zijn resultaat voor het boekjaar 2018, dat op 1 juli begon. Het rekent op een bijkomend jaarlijks omzetcijfer van meer dan 230 miljoen dollar.

Show More
Back to top button
Close
Close