Wijzigingen aan het hoofd van sales bij Cisco BeLux

Het IT-bedrijf heeft Michel Assink benoemd tot Collaboration Lead voor België en Luxemburg. Bart Vanden Wyngaerd werd bevorderd tot een Europese functie.

post-image-3

Michel Assink wordt hiermee verantwoordelijk voor de verkoop van de collaboration-systemen van Cisco in België en Luxemburg. Het generische woord `collaboration` omvat onder andere telefonie, video en unified communications.

Michel zal de plaatselijke partners en de klanten van Cisco moeten begeleiden naar een recurrent verkoopmodel, en de commercialisering van het partnerschap met Apple versterken. Zijn voorganger, Bart Vanden Wynaerd, werd bevorderd naar een Europese functie.

Volgens het bedrijf zou de collaboraton-tak essentieel zijn voor de strategie van Cisco, dat meer inkomsten wil genereren via software.

Michel Assink kwam bij Cisco BeLux in 1999, waar hij debuteerde als systeemingenieur. In 2010 oriënteert hij zich naar een commerciële functie in de collaboration-sector.

Bart Vanden Wyngaerd van zijn kant zal de verkopen van corporate clients van Cisco beheren op Europees niveau. Een nieuw inbound team wil de samenwerking met grote multinationals verbeteren. Cisco zal hiermee in staat zijn om hen gecentraliseerd te ondersteunen vanuit het land waar de maatschappelijke zetel zich bevindt.

De inbound-afdeling, die nog maar heel recent opgericht was, realiseert een half miljard omzetcijfer.

Show More
Back to top button
Close
Close