Ricoh Belgium breidt zijn IT-verhuurdienst uit

De fabrikant biedt sinds 2010 een dienst aan, ShortRent, waarmee klanten IT-hardware en printapparatuur kunnen huren voor een korte termijn. Vandaag lanceert het bedrijf een webshop om de procedure te vereenvoudigen en versnellen.

post-image-3

Ricoh Belgium breidt zijn verhuurdienst voor IT-materiaal uit met de lancering van een webshop, waar bedrijven voortaan gemakkelijker en snel de toestellen kunnen huren die zij nodig hebben.

Of dat nu voor een dag is, enkele weken of zelfs een jaar, de ShortRent-dienst van Ricohh stelt printers, faxtoestellen, fotokopiemachines ter beschikking van zijn klanten, naast IT-materiaal zoals laptops, desktops, iPads of projectoren, interactieve tafels en whiteboards, allemaal even krachtig.

Tal van bekende personen, zoals Barack Obama (voormalig President van de Verenigde Staten) of Shinzo Abe (Japanse Eerste Minister) hebben al beroep gedaan op de verhuurdienst van Ricoh Belgium tijdens hun bezoek aan ons land, om zo hun tijdelijk kantoor uit te rusten met printers en performante multifunctionele toestellen.

Een dienst die ook veel succes kent bij belangrijke evenementen zoals het Autosalon in Brussels Expo, waar de toestellen ter beschikking gesteld worden van automobielmerken om hun stands ermee uit te rusten. De toestellen worden geleverd tijdens de voorbereiding en opbouw van de stands, en opgehaald na het evenement.

ShortRent is bijvoorbeeld ook nuttig bij een schadegeval, een verhuis, een tijdelijke werkplek of zelfs een onvoorziene extra workload aan prints.

Show More
Back to top button
Close
Close