Arcadiz en Sopra Steria werken samen om hun respectieve diensten een boost te geven

De specialist in breedband glasvezelnetwerken in de Benelux meldt dat hij zal samenwerken met het bedrijf Sopra Steria, specialist in digitale transformatie. Met als doel een end-to-end dienst te leveren voor het beheer van connectiviteitsdiensten.

post-image-3

De toenadering tussen Arcadiz en Sopra Steria moet de twee bedrijven toelaten om een end-to-end dienst aan te bieden op vlak van het beheer van IT-platformen, met een resultaatsverbintenis en een waarborg op performantie en beschikbaarheid door middel van een SLA (Service Level Agreement).

Door deze samenwerking kunnen aan de klanten van Sopra Steria bijzonder snelle internetverbindingen aangeboden worden, vermits de nieuwe infrastructuur verbonden is met twee tier-one internet netwerken. De twee datacenters van Sopra Steria (in Gembloux en in Nossegem) zijn onderling verbonden, op totaal redundante manier, door optische kabels waarlangs een geheel van verbindingen met hoog debiet lopen: ethernet, vezelkanaal en internet. Op vlak van beveiliging zijn zij volledig conform aan de ISO 27001 norm.

"Grote bedrijven en organisaties verwerken duizenden transacties per minuut. Om het beheer ervan te verzekeren is het abdoluut nodig dat men over een actief/actief systeem beschikt en een bijzonder performant netwerk, met zeer hoge availability. Dat werd nu mogelijk voor onze klanten en prospects, met de end-to-end dienst in het beheer van connectiviteitsdiensten van Arcadiz", aldus Régis Roba, Head of Financial Services en BU Director Managed Services bij Sopra Steria.

Show More
Back to top button
Close
Close