Fujitsu verkocht wereldwijd 10 miljoen scanners

Een symbolische kaap die de dominante positie van de Japanse OEM op de beeldvormingsmarkt benadrukt.

post-image-3

De wereldwijde verkoop van Fujitsu documentscanners heeft de kaap gerond van 10 miljoen stuks, verkocht over de hele wereld. Dit cijfer is het totaal van alle scanners bij elkaar, sinds 1983 ontwikkeld en vervaardigd door PFU, het filiaal van Fujitsu.

PFU heeft zich altijd gefocust op de behoeften van zijn klanten, en biedt hen daarom een brede waaier documentscanners voor professioneel of individueel gebruik, voor kantoor, werkgroepen, producties met hoge volumes en netwerkomgevingen. Het is een van de belangrijkste documentscanner bedrijven ter wereld.

"Dat wij erin slagen om de kaap van 10 miljoent e ronden, komt door een combinatie van verschillende factoren die door de klanten op prijs gesteld worden: de kwaliteit van het beeld, de engineering competenties, de geavanceerde fabricageprocessen en de hoge standaards die de kwaliteit van de producten garanderen", aldus het bedrijf.

PFU maakte van deze gelegenheid gebruikt om een website te lanceren met de naam "10M Achievement", en met de slogan "Goede kwaliteit heeft 10 miljoen redenen". De site bevat elementen over de redenen waarom de klanten Fujitsu scanners gekocht hebben, en zal eveneens wereldwijde informatiecampagnes bevatten, alsook de geschiedenis van PFU.

Show More
Back to top button
Close
Close