Steven Decoopman hoofd verkoop bij Epson Belux

De Japanse fabrikant van inkjetprinters en projectoren heeft Steven Decoopman benoemd tot Branch Office Manager en Consumer Sales Manager voor België en Luxemburg. Ziehier hoe de klant centraal zal staan bij de strategische bekommernissen van het merk…

post-image-3

Steven Decoopman zal voortaan belast zijn met de relaties met alle klanten via alle distributiekanalen: of het nu gaat om de fysieke of online detailverkoop, groepsaankopen, resellers of distributiekanalen. En dat voor alle consumptieproducten, of dat nu printers, beeldvorming of projectie betreft. Als Branch Manager is hij ook verantwoordelijk voor het goed functioneren van de Belgische en Luxemburgse kantoren en de helpdiensten.

Steven Decoopman kent het bedrijf bijzonder goed, vermits hij van 2001 tot 2012 voor Epson gewerkt heeft. Hij blijft nog altijd erg enthousiast over de nieuwe productielijnen die Epson de laatste jaren op de markt gebracht heeft. "In het bijzonder de nieuwe Ecotank-producten, die een ecologisch verantwoorde afdruk combineren met een lage totaalprijs voor de klant. Zij herschudden de kaarten op de markt van de inkjetprinter. Printers zijn niet langer wegwerptoestellen, maar kostbare activa die gemakkelijk zes tot acht jaar kunnen werken terwijl zij het best mogelijke rendement blijven bieden".

Klanten en partners centraal in de aandacht van de nieuwe Sales Manager Benelux
"De klantrelaties moeten duurzaam zijn. Wij genieten van een kostbaar netwerk trouwe klanten en partners, wij moeten daar zorg voor dragen.  De klanten verdienen het dat wij hen al onze aandacht schenken, maar ook onze partners: net zoals wij plaatsen zij de klant centraal bij hun bekommernissen, maar ook zij moeten zich goed voelen en een financieel gezonde handel kunnen draaien. Dat verdient onze aandacht, en dat is waar ik me de volgende jaren voor wil inzetten."
 

Show More
Back to top button
Close
Close