Oracle versterkt zijn cloud-diensten

De Amerikaanse computerreus meldt dat hij zijn diensten versterkt heeft die via "Oracle Cloud at Customer" beschikbaar zijn, om zo de bedrijven te helpen hun workloads over te zetten naar de cloud terwijl zij toch hun data on site blijven beheren.

post-image-3

De nieuwe oplossing "Oracle Cloud at Customer" die Oracle voorgesteld heeft, bevat voor het eerst de SaaS diensten van het bedrijf, bovenop alle belangrijke categorieën van Oracle PaaS.

De tool, die een daverend succes kent sinds hij verleden jaar gelanceerd werd, heeft al bedrijven op de zes continenten verleid, terwijl een dertig landen de oplossing al geïmplementeerd hebben, waaronder AT&T en Bank of America.

Herinneren wij eraan dat de "Oracle Cloud at Customer" oplossing bedacht werd om een van de belangrijkste obstakels bij de adoptie van de cloud uit de weg te ruimen, namelijk de problemen rond de vertrouwelijkheid van data en de plek waar ze bewaard worden.

Organisaties hebben wel zin om hun workloads naar een publieke cloud over te zetten, maar "velen van hen aarzelen nog, omwille van de operationele en wettelijke vereisten waaraan zij moeten voldoen", onderlijnt het IT-bedrijf.

Dankzij de diensten van Oracle kunnen bedrijven nu de plek kiezen waar hun data en toepassingen bewaard worden, en zij kunnen kritieke professionele toepassingen op flexibele manier overzetten naar een publieke cloud.

Show More
Back to top button
Close
Close