Getronics en Belgische Privacycommissie verlengen contract met 4 jaar

Getronics, toonaangevende end-to-end dienstenintegrator, heeft zijn contract met de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, beter bekend als de Privacycommissie, verlengd met 4 jaar. De vernieuwde overeenkomst heeft een waarde van 1,1 miljoen euro.

post-image-3

Getronics zal de komende vier jaar verantwoordelijk zijn voor de Managed Cloud oplossing van de Belgische Privacycommissie, inclusief de bedrade en draadloze data connectiviteit diensten, alsook het beheer en de monitoring van deze gehele ICT-infrastructuur. Bovendien wordt er een Disaster Recovery as a Service (DRaaS) voor kritieke applicaties toegevoegd aan het takenpakket van de ICT-dienstverlener, bovenop de bestaande Platform as a Service (PaaS) diensten.

 

De nieuwe oplossing zal de beveiliging van de Privacycommissie nog verder verhogen, dankzij de integratie van Cisco’s Identity Service Engine. Hierdoor kan ook rekening gehouden worden met de contextuele informatie bij het toepassen van de verschillende toegang policies op basis van gebruiker, apparaat en applicatie. Daarnaast zorgt het in combinatie met het nieuwe WAN-design voor een veerkrachtige herstelprocedure (DRP) in geval van een totale uitval van het primaire datacenter.

 

“Het bedrijf bewees onze noden te kennen en speelt hier op in door innovatieve oplossingen te bieden die de veiligheid van onze applicaties vergroten en tegelijk het gebruik ervan zeer toegankelijk maken,” verklaart An Machtens van de Commissie voor bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

 

“Uiteraard zijn we uitermate trots met deze contractverlenging”, voegt Daniël Minschart van Getronics toe. “Dit bewijst dat we de juiste weg ingeslagen zijn en de oplossingen die we aanbieden, zoals de virtualisatie van fysieke appliances, hun doeltreffendheid dagelijks bewijzen.”

Show More
Back to top button
Close
Close