Bagaar en Xylos slaan de handen ineen rond IoT

Het Antwerpse bedrijf Bagaar, gespecialiseerd in het Internet of Things, zal in de toekomst samenwerken met IT-dienstverlener Xylos, die aandeelhouder en de belangrijkste investeerder geworden is in de groei van de jonge scale-up.

post-image-3

De twee bedrijven hebben een strategisch partnerschap afgesloten, dat het IT-bedrijf Xylos toelaat om zijn actieterrein te verbreden en zijn activiteiten op de IoT-markt te bespoedigen.

"Dit partnerschap met Xylos geeft ons een zuurstofinjectie die onze commerciële groei voedt en ons toelaat grote stappen te zetten in onze R&D. Wij zijn tegelijkertijd adviseur in innovatie, bedenker en IoT ontwikkelaar", aldus Georges Lieben, CEO van Bagaar.

Bagaar begeleidt bedrijven bij hun digitale transformatie. Het ontwikkelt hardware, sensoren, IoT modules en dashboards. Het bedrijf concentreert zich in grote mate op de innovatie en de gebruikservaring (user experience of UX). Bagaar ontwikkelde BGRID, een IoT platform bestemd om in gecentraliseerde modus het netwerk te beheren, de toestellen, de bronnen van data en de data zelf. BGrid laat toe om nieuwe IoT producten zeer snel te activeren.

Bagaar heeft 30 medewerkers in dienst en is specialist in digitale innovatie en de ontwikkeling van hard- en software voor het Internet of Things (IoT).

 

Zijn eigen merk ThingTank komt ook bij Bagaar.

Show More
Back to top button
Close
Close