Computacenter kampioen van de klanttevredenheid

Het IT-bedrijf behaalt voor het vijfde jaar op rij het beste klantentevredenheidsgehalte voor haar dienstverlening aan de eindgebruiker.

post-image-3

Voor het vijfde opeenvolgende jaar hebben de klanten van Computacenter BeLux aan het bedrijf de hoogste score toegekend op vlak van tevredenheid over zijn IT-dienstverlening aan eindgebruikers. Dat blijkt uit de resultaten van het jaarlijks IT Outsourcing onderzoek, gevoerd bij honderden bedrijven gevestigd in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Het tevredenheidsgehalte van 80% dat door Computacenter in België genoteerd werd, is het hoogste dat behaald werd bij de dienstverleners. "Dit hoge tevredenheidsgehalte is de bevestiging dat wij geslaagd zijn in de missie die wij ons tot doel gesteld hadden: een optimale ondersteuning bieden aan onze klanten. Dat is wat trouwens ook de andere cijfers van het onderzoek aantonen: 57% van de klanten is zo goed als zeker dat zij hun contract met Computacenter zullen vernieuwen", aldus een verheugde Jurgen Strijkers, Country Unit Director van Computacenter Belgium and the Netherlands.

"Voor veel bedrijven is de IT-dienstverlening aan de eindgebruiker een essentiële prestatievorm geworden. Het gaat hier om een strategische ondersteuning aan de eindgebruikers, die hun werk maximaal moet vereenvoudigen", zo verklaarde van zijn kant Thibaut Everard, verantwoordelijke Managed Services bij Computacenter.

De uitstekende score die Computacenter behaalde, verzekert het bedrijf van een plaats in de club van sleutelbedrijven op vlak van IT-dienstverlening aan de eindgebruiker.

Ter herinnering, het bedrijf biedt een brede waaier oplossingen en partnerschappen met toonaangevende merken zoals HPe, HPi, Lenovo, Dell EMC, Microsoft en Cisco.

Show More
Back to top button
Close
Close