Lenovo betreedt de markt van schaalbare en slimme opslag

De computerreus breidt zijn commerciële activiteiten op het gebied van datacenters uit met een schaalbare opslagoplossing voor bestanden en objecten.

post-image-3

Lenovo kondigt de "Lenovo Distributed Storage Solutions" aan ter gelegenheid van zijn jaarlijkse Accelerate Partner Forum. Dat is een schaalbare software defined opslagoplossing voor IBM Spectrum Scale (DSS-G).

De oplossing van Lenovo werd bedacht voor het schaalbaar opslaan van bestanden en objecten en is perfect geschikt voor omgevingen met hoge performantie die intensief met data werken.

Hiermee kunnen de klanten de exponentiële groei van data onder controle houden en hebben zij een antwoord op de behoefte die hieruit ontstaat om grote hoeveelheden gestructureerde en niet-gestructureerde data te bewaren.

Deze aankondiging is de eerste stap naar het concreet uitwerken van het engagement van Lenovo in hoog performante informatica en artificiële intelligentie, om zo de voordelen van Software Defined Storage (SDS) naar de HPC clusters te brengen.

Andere complementaire aanbiedingen voor klanten die Ceph of Luster implementeren volgen nog.

Show More
Back to top button
Close
Close