Sophos verwerft Invincea

De gigant in netwerk- en systeembeveiliging maakt bekend dat hij het bedrijf Invincea overgenomen heeft, een specialist in Next-Gen bescherming tegen malware.

post-image-3

De Endpoint-beveiligingsoplossingen van Invincea werden ontworpen om nog onbekende malware en geavanceerde aanvallen te ontdekken en blokkeren, dankzij gepatenteerde deep learning algoritmes voor neuronennetwerken.

Invincea was opgericht door Anup Gosh om de snelle opgang van Zero-Day bedreigingen te bestrijden die bedacht worden door Staten, cybercriminelen en andere spelers met slechte bedoelingen.

De oplossing X by Invincea maakt gebruik van Deep Learning in neuronennetwerken en gedragsanalyse om malware te ontdekken die tot dan nog onbekend is en om aanvallen te blokkeren vooraleer zij schade kunnen aanrichten.

"Wij zullen het hele potentieel van deze technologieën aanwenden en zijn er trots op dat wij het team van Invincea mogen verwelkomen bij Sophos. Zo kunnen onze klanten en partners uit de hele wereld immers genieten van deze nieuwe vooruitgang", zo stipte Kris Hagerman aan, CEO van Sophos.

Show More
Back to top button
Close
Close