Fortinet benoemt Phil Quade tot Chief Information Security Officer

De cybersecurity expert van de NSA vervoegt Fortinet om de zakelijke klanten vertrouwelijk strategisch advies te bieden.

post-image-3

De specialist in cybersecurity-oplossingen benoemt Phil Quade tot Chief Information Security Officer (CISO). Hij zal belast zijn met de beveiliging van de informatie van Fortinet en hij zal de conformiteit verzorgen van de interne systemen met de huidige wereldwijde wetgevingen en standaards.

Tevens zal hij de expansie overzien van de afdeling Federal and Crititcal Infrastructure van Fortinet en strategisch advies verstrekken aan de bedrijfsleiders van de zakelijke klanten van Fortinet.

Phil Quade heeft meer dan 30 jaar ervaring in cybersecurity en netwerktechnologie. Hij kent de infrastructuren in het buitenland, van de overheden en de kritische infrastructuren, evenals van vele activiteitensectoren. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij het National Security Agency (NSA) en tijdens zijn interventies op het hoogst niveau in het Witte Huis en het Amerikaanse Congres.

Voorheen stond hij aan het hoofd van de groep geavanceerde technologieën van het IOTC (Information Operations Technology Center).

"Ik ben blij het managementteam van Fortinet te vervoegen en op mijn beurt te mogen deelnemen aan deze visie, door de inspanningen te sturen die nodig zijn voor onze eigen veiligheid en door actief bij te dragen aan strategische programma`s die onze klanten wereldwijd steeds beter beveiligen."

Show More
Back to top button
Close
Close