Dynatrace, kampioen in Application Performance Monitoring oplossingen

Het bedrijf werd voor het 7e opeenvolgende jaar benoemd tot leader in het APM Magic Quadrant van Gartner. Het neemt ook de leiding in het klassement van leveranciers, omwille van zijn vermogen tot uitvoering.

post-image-3

Dynatrace, specialist in Digitale Performantie, werd tot leader benoemd  in het Magic Quadrant van Gartner voor de Application Performance Monitoring (APM) oplossingen Het bedrijf, voorheen Compuware, is de enige leverancier in zijn sector die de leader positie al zeven opeenvolgende jaren inneemt.

Dynatrace heeft bovendien de hoogste scores behaald voor de use cases met betrekking tot de applicatieve ontwikkelingsomgeving en applicatie-ondersteuning. Het bedrijf heeft ook de tweede hoogste scores behaald voor de use cases met betrekking tot de IT- en DevOps productie-omgevingen.

John Van Siclen, CEO van Dynatrace, motiveert deze dominante positie door het feit dat het bedrijf al vier jaar lang zwaar investeert in complexe applicatieve omgevingen. "Wij hebben daarom beslist om onze monitoring capaciteiten te verdiepen en uit te breiden, om voorbereid te zijn op de toekomst. Vandaag bieden wij een `full stack` monitoring aan, geautomatiseerd en voorzien van een Artificial Intelligence, met twee jaar voorsprong op de AI-strategieën van onze concurrenten."

Show More
Back to top button
Close
Close