BT versterkt de beveiliging in de cloud

De leverancier van communicatieoplossingen heeft beslist de technologie van Trend Micro te integreren om de veiligheid van de gehoste diensten te versterken. De klanten zullen voortaan kunnen genieten van een nieuwe beveiligingsdienst die in zijn Cloud-aanbod geïntegreerd is.

post-image-3

De leverancier van communicatiediensten lanceert de Deep Security oplossing van Trend Micro, specialist in cybersecurity, op het Cloud Compute platform van BT.

De klanten van BT zullen vanuit één enkel geïntegreerd platform kunnen genieten van de Deep Security bescherming voor alle fysieke, virtuele en cloud-servers, een dienst die op basis van verbruik gefactureerd wordt.

De Deep Security-oplossing bevat de functies van bescherming tegen malware, van firewall, intrusiedetectie- en preventie, van monitoring van de integriteit, inspectie van de logs en van SSL-certificaten die wereldwijd erkend zijn, om zo de klant te beschermen tegen ransomware, geavanceerde aanhoudende dreigingen, doelgerichte aanvallen en vele andere gevaren.

De klanten die dat wensen zullen de optie kunnen activeren wanneer zij Cloud Compute bestellen via het Compute Management System (CMS) portaal van BT. Zij zullen zoveel modules als nodig kunnen activeren, zonder minimumgrens en voor hun hele Cloud-infrastructuur of een deel ervan.

Show More
Back to top button
Close
Close