Strategisch partnerschap tussen Basware en Informa Europe

De twee IT-bedrijven hebben een partnerschap afgesloten dat de gebruikservaring wil verbeteren bij de elektronische facturatie op advocatenkantoren.

post-image-3

Basware, specialist in oplossingen voor elektronische facturatie en purchase-to-pay, meldt dat het een partnerschap afgesloten heeft met het bedrijf Informa Europa, specialist in de informatisering van advocatenkantoren en juridische afdelingen.

Het akkoord wil de gebruikers van de CICERO LawPack software helpen om te voldoen aan de wens van de Vlaamse overheid om vanaf 1 januari 2017 enkel nog digitale facturen te ontvangen. Deze oplossing zal voorkomen dat zij een nieuw specifieke configuratie moeten implementeren: zij zullen digitale facturen kunnen verzenden en ontvangen vanuit hun normale softwareomgeving.

Het belangrijkste doel is te beantwoorden aan de wettelijke vereiste van de Vlaamse regering die geldt voor alle bedrijven, groot en klein, willen zij nog zaken doen met de Vlaamse overheid na 1 januari 2017.

Na de implementatie ervan zal dit partnerschap automatisch uitgebreid worden tot andere overheden (federaal en plaatselijk), naast andere zakenpartners.

"Wij hebben geopteerd voor een samenwerking met strategische partners die over hun eigen cloud-omgeving beschikken. Het groot voordeel is dat de klanten sneller kunnen overstappen naar digitale facturen vanuit hun gewone softwareomgeving", aldus een verheugde Dany De Budt, country manager van Basware.

Show More
Back to top button
Close
Close