Alcatel-Lucent legt de focus volop op de cloud en de diensten

De groep Alcatel-Lucent Enterprise heeft beslist om zijn groeistrategie te laten draaien rond de verticale marktsegmenten, zoals de cloud en diensten.

post-image-3

Alcatel-Lucent Enterprise kiest voor een strategie die de digitale transformatie moet versnellen op specifieke marktsegmenten, zoals de horeca, de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en het vervoer.

Het bedrijf heeft toegelicht dat versterkte teams zich zullen focussen op de diensten en het cloud-aanbod, om innovatieve technologieën en bedrijfsmodellen aan te bieden die de IT-infrastructuur moeten vereenvoudigen en de uitrol van nieuwe digitale omgevingen mogelijk moeten maken.

De nieuwe aanpak van het bedrijf bestaat er concreet in dat er oplossingen op maat geleverd worden, waarin specifieke beroepsprocessen geïntegreerd zijn om zo nieuwe commerciële opportuniteiten te creëren, de groeiende vraag op te vangen naar communicatiesystemen die verbonden zijn met het Internet of Things, en de taak van de IT-teams te vereenvoudigen, terwijl ook de kosten voor het bedrijf verlaagd worden.

"ALE richt een wereldwijd commercieel team op dat gespecialiseerd is in clouddiensten, om zijn partners en klanten te helpen te begrijpen hoe de migratie naar de cloud hen kan helpen om hun resultaten te verbeteren. Of het nu om een publieke, private, hybride, CPE, in cloud modus oplossing gaat of een combinatie van deze modellen, de bedrijven van vandaag hebben een veelheid aan keuzes om zich de technologieën aan te schaffen die beantwoorden aan hun doelstellingen op vlak van digitale transformatie", zo stipt Matthieu Destot aan, de nieuwe Executive Vice President sales & marketing, ALE.

Show More
Back to top button
Close
Close