Dell stelt zijn nieuwe Partner programma voor

Dell EMC heeft zijn nieuwe Channel programma onthuld, bestemd voor zijn commerciële partners. Een programma dat berust op de fusie van het nieuwe partner aanbod van de bedrijven Dell en EMC. Het is beschikbaar vanaf 2017 en zou nieuwe commerciële opportuniteiten moeten brengen voor de verkopers van het merk.

post-image-3

Het Partner Programma Dell EMC, dat op een gecentraliseerd model gebaseerd is, zou het reseller channel tal van voordelen moeten brengen terwijl het ook hun rendement optimaliseert en hun investeringen beschermt.

Door het "interessantste programma op de markt" aan te bieden, wil Dell EMC zijn partner community een aanbod brengen waarvan de rendabiliteit duidelijk en voorspelbaar is.

Dell EMC heeft gemeld dat het in december de nieuwe criteria zal bekend maken die de partners moeten vervullen, willen zij toetreden tot dit programma, dat uit 3 niveaus bestaat (Gold, Platinum, Titanium Black).

Het programma heeft betrekking op de Solution Providers, Cloud Service Providers, Global Alliances, OEM Solutions partners & distribution. Inbegrepen ook de "Powered by Dell EMC".

"Het nieuwe Dell EMC Partner Program mag beschouwd worden als echt disruptief op de IT-markt", aldus Dan Serpico, CEO van FusionStorm.

Show More
Back to top button
Close
Close