Lenovo wil 5.000 nieuwe partners aantrekken

De IT-gigant kondigt een verbetering aan van zijn "partner" programma om 5.000 nieuwe partners aan te trekken in de regio EMEA.

post-image-3

Naar aanleiding  van het Canalys Channels Forum in Barcelona heeft het bedrijf Lenovo aangekondigd dat het zijn ONE Channel Programma aanzienlijk zal uitbreiden. Het nieuwe programma van het merk werd uitgewerkt met de bedoeling 5.000 nieuwe commerciële partners aan te trekken in Europa.

Die partners zouden zo moeten profiteren van de vele nieuwe opportuniteiten en aanbiedingen via het "ONE Channel Prgramma" van het bedrijf. Zo bijvoorbeeld een nieuwe entry-level categorie van partners, nieuwe incentive programma`s, een nieuwe directe prijszetting voor distributeurs bij zeer kleine deals en nieuwe DCG certificeringen (`Lenovo Certified Data Center Sales Professional` en `Lenovo Certified Data Center Technical Sales Professional`).

Deze aankondiging komt een jaar na de lancering van het programma in 2015. Sindsdien zijn maandelijks 1.000 partners tot het programma van Lenovo toegetreden.

Show More
Back to top button
Close
Close