BT en Microsoft gaan met vereende krachten de hybride cloud vereenvoudigen

De twee bedrijven kondigden een nieuw partnerschap aan, dat de toegang moet vereenvoudigen tot de diensten die op het hybride cloud platform Microsoft Azure aangeboden worden.

post-image-3

De twee bedrijven kondigden een nieuw partnerschap aan, dat de toegang moet vereenvoudigen tot de diensten die op het hybride cloud platform Microsoft Azure aangeboden worden. Deze all-in-one dienst is omkaderd door één enkel  contract en is het onderwerp van één enkele factuur.

Volgens BT kunnen de klanten, die gebruik maken van de private en publieke cloud diensten (hybride cloud), gehost in de 48 datacenters van BT Compute over de hele wereld, voortaan hun cloud diensten van het begin tot het einde beheren, van het datacenter tot het netwerk. Zij kunnen zo een maximum aan voordelen halen uit hun migratie naar de cloud, en dat zonder risico`s of complicaties en met een lage kost.

De integratie van Microsoft Azure in CMS wil bovendien de toegang tot geïntegreerde cloud diensten van Microsoft verbreden, inbegrepen die van de Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS).

"Dankzij dit partnerschap met Microsoft zullen onze klanten hun hybride cloud omgeving kunnen creëren en volop kunnen genieten van de voordelen van Azure, zonder zich te moeten bekommeren om administratie. Onze `Cloud of Clouds` strategie wil onze klanten helpen om zich vertrouwd te maken met de cloud, met de bijkomende voordelen van keuze, flexibiliteit en controle, en zonder de complexiteit noch de zorgen rond beveiliging", legde Neil Lock uit, Vice President BT Compute in de afdeling Global Services van BT.

Show More
Back to top button
Close
Close