Capgemini en SAP versterken hun partnerschap

De twee bedrijven hebben beslist om hun technologisch partnerschap uit te breiden om zo te beantwoorden aan de behoefte aan digitale transformatie bij de fabrieksindustrie

post-image-3

De specialist in IT-advies heeft beslist om zijn strategisch partnerschap met de gigant SAP uit te breiden met de lancering van zijn nieuwe oplossing "Fast Digital for Discrete Industries". Een gezamenlijk initiatief om de klanten uit het domein van de fabrieksindustrie te helpen om hun digitale transformatie beter te beheren. En wel door het potentieel van de industrie 4.0, het internet of things en innoverende fabricagetechniekenn te maximaliseren.

De nieuwe oplossing wordt ondersteund door SAP S/4HANA en is vergezeld van de oplossingen SAP Hybris en SAP HANA Cloud Platform, die in real time data leveren via zowel front-ent als back-end applicaties.

Capgemini en SAP hebben tevens aangekondigd dat zij van plan zijn om nieuwe applicaties te ontwikkelen via het SAP HANA Cloud-platform en via samenwerking met startups en leveranciers in de fabrieksindustrie om de klanten een end-to-end oplossing te bieden.

De bedoeling van dit initiatief is de fabrikanten helpen om aan "smart business" te doen door middel van operaties die de tijd om toegang tot de markt te krijgen verkorten, de productiviteit verhogen, kosten besparen, nieuwe bronnen van inkomsten aanboren en een nieuw business model creëren dat in de lijn ligt van de huidige digitale transformaties.

Show More
Back to top button
Close
Close