Truvo voortaan partner van Google

Het moederbedrijf van Goudengids.be heeft een akkoord voor een strategisch partnerschap afgesloten met Google. Doel: de bedrijven helpen om hun producten en diensten via Google Adwords te promoten.

post-image-3

Truvo, specialist in de nieuwe media, wordt "Google Adwords Authorised Reseller", als gevolg van een akkoord met internet zoekgigant. Het Belgische bedrijf verklaart dat het zo "de klanten van Goudengids.be nog beter zal helpen om nieuwe prospects te vinden bij potentiële klanten die via Google naar hun producten of diensten zoeken ".

In het kader van dit akkoord zal Truvo (100.000 bedrijven vermeld in de gids in België) een sleutel-op-de-deur oplossing leveren aan bedrijven klein en groot die gebruik willen maken van het Google AdWords programma, zonder hun werklast nog te verzwaren. Truvo wil deskundig advies aanbieden aan de bedrijven zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de verschillende bestaande reclameoplossingen, alsook van de diensten voor het beheer van AdWords reclameprogramma`s.

"Een website hebben is vandaag niet meer voldoende om potentiële kopers aan te trekken", legt Martine Bayens, Algemeen Directeur van Truvo België uit."Het efficiënte beheer van een website veronderstelt  ook specifieke kennis om zijn aanwezigheid op de zoekmachines te optimaliseren".

De nieuwe website, die in april gelanceerd werd, is nu ook toegankelijk vanop mobiele toestellen, zoals de iPone  en iPad, telefoons onder Android en de GPS.

Back to top button
Close
Close