Nieuwe projecten voor The Reference

Deze zomer is het Gentse agentschap The Reference begonnen aan een nieuwe samenwerking met verschillende bedrijven. Een overzicht!

post-image-3

Zo heeft The Reference voor de Universiteit van Antwerpen de opdracht gekregen om een strategische studie uit te voeren voor de ontwikkeling van haar nieuwe site. Die zal zich tot zowel studenten als professoren richten.

Het agentschap neemt ook de strategische analyse op zich van de online benadering van OZ (Onafhankelijk ziekenfonds).

Wat projecten betreft, zal The Reference ook de nieuwe sites realiseren van Winsol en Associated Weavers. Ook Boss Paints doet beroep op het agentschap omwille van zijn ervaring in slicing en Sitecore ontwikkeling, om haar site van de Colora winkels een nieuwe elan te geven.

Voor Roxell, de wereldwijde koploper in automatische systemen voor het verstrekken van eten en drinken in de sector van de pluimvee- en varkensteelt, heeft The Reference een nieuw CMS webplatform ontwikkeld. Er werd ook gesleuteld aan de look&feel, de navigatie.

Het FSMA tot slot heeft beroep gedaan (een nieuwe stijl, een nieuwe site) op The Reference om deze nieuwe naam van het CBFA bekend te maken.

Back to top button
Close
Close