eBay start met besloten verkoop in de Verenigde Staten

Na het concept sinds april uitgetest te hebben in het Verenigd Koninkrijk , start eBay vanaf 15 september in de Verenigde Staten met een systeem van besloten verkoop.

post-image-3

Onder de naam Fashion Outlet zal de site in een eerste periode producten verkopen van de merken Fila, Timberland, Nieman Marcus, Brooks Brothers, Bluefly en anderen. In Engeland hebben een dertigtal merken al hun akkoord gegeven voor de site www.outlet.ebay.co.uk.
 
De Amerikaanse markt van de besloten verkoop zal veel meer opengetrokken worden met de komst eind dit jaar het Franse Vente-Privée.com, dat een samenwerkingsakkoord gesloten heeft met American Express (zie onze vorige berichten), met de recente lancering door Amazon van MyHabit.com, en de reeds bestaande aanwezigheid van Gilt, HautLook of Rue La La, om maar de belangrijkste te noemen.
 
Voor eBay kadert deze Fashion Outlet site in haar globale beleid om van mode een van de  pijlers van haar activiteiten te maken, en wel door het aandeel van professionele verkopers in haar business te vergroten. Om op te volgen.

Back to top button
Close
Close