Magento Go integreert de Ogone betalingen

De webshops die op het Magento Go platform gebaseerd zijn kunnen voortaan internationale en plaatselijke manieren van betalen integreren. Een woordje uitleg...

post-image-3

 Ogone, leverancier van online betaaldiensten, heeft groen licht gegeven aan de integratie van haar oplossingen voor het beheer van betalingen in het e-commerce aanbod Magento Go, dat erg populair is omdat het gratis is en meegroeit. Dankzij deze beslissing kunnen bedrijven die gebruik maken van het Magento Go platform genieten van alle plaatselijke en internationale betaalmiddelen van het Ogone platform.

Ter herinnering, Magento Go is een SaaS oplossing (Software as a Service) bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven die willen starten met verkoop op het internet, zonder zich te moeten bekommeren om de technische aspecten (hosting, infrastructuur, software, enz.). De kit bevat immers alle tools en functies nodig om zijn activiteit als online handel te ontwikkelen en uit te baten.

"Van alle betaaloplossingen die Magento Go geïntegreerd heeft, is Ogone de enige die echt heel Europa dekt", lichtte Peter De Caluwe, CEO van Ogone, toe.

Back to top button
Close
Close