Raphaël Goblet uitgenodigd door Google US!

Het performance marketing agentschap Knewledge meldt ons dat Raphaël Goblet, Senior Account Strategist bij het bedrijf, als enige Franstalige Europese Top Contributor uitgenodigd werd door Google op de "Google Top Contributor Summit", die in september plaats heeft in Mountain View, op de campus van Google. Hij zal zo beloond worden voor zijn actieve bijdrage aan het officiële forum Google AdWords.

post-image-3

De "Global Top Contributor Summit" of GTCS is een uitzonderlijk evenement dat Google organiseert om het werk te belonen dat de Top Contributors uit de hele wereld verrichten op haar fora.

"Het AdWords forum is de enige officiële plek van Google waar men online help krijgt. De kwaliteit van de medewerkers aan dit forum werd duidelijk geapprecieerd door het Google team dat de supervisie heeft over het forum. De reden waarom ik dus tot Top Contributor benoemd werd", verklaarde Raphaël Goblet, die zeer gevleid is dat hij de product managers van Google zal kunnen ontmoeten.

Ongetwijfeld wacht het AdWords Forum vol ongeduld op de berichten die hij zal meebrengen van zijn reis naar Mountain View.

Back to top button
Close
Close