Geen vakantie voor de online transacties!

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de site 2dehands.be, blijft drie Belgen op vier zijn online transacties ook tijdens de zoemervakantie gewoon doorzetten.

post-image-3

Slechts 21% van de Belgen neemt tijdens zijn vakantie tijdelijk afscheid van de zoekertjessite. De transacties worden dus ook tijdens die periode vanop het vakantieoord uitgevoerd.

"Het internet is volwassen geworden in België, en de statistieken tonen dat goed aan", voegt Michiel van Deursen eraan toe, de directeur van de site. "2dehands.be raadplegen wordt voor velen een dagelijkse gewoonte, net als het brood dat men eet of het glaasje bier dat men drinkt. En de Belg laat die gewoonte niet gemakkelijk achterwege, vooral niet op vakantie".

Wat statistieke betreft merkt de site op dat de Belgen hun transacties verder blijven uitvoeren tijdens de vakanties. In de zomermaanden wordt de site over het algemeen minder vaak geraadpleegd, maar deze daling van het aantal bezoekers wordt elk jaar kleiner. Internet is dus een levensnoodzakelijke behoefte geworden die de mensen niet willen opgeven. De site 2dehands.be stelt ook een stijging vast van het aantal bezoekers vanop computers in het buitenland.

Back to top button
Close
Close