Patricia Ceysens is benoemd als voorzitter Becommerce!

Het is bevestigd, Becommerce wil zijn ambitie waarmaken en werft een nieuwe voorzitter aan.Het is Patricia Ceysens, ex Minister Vlaamse Economie die vanaf heden het voorzitterschap op zich neemt.

post-image-3

Geneviève Vitré-Cahon, Directeur-Generaal La Redoute Benelux en uittredend Voorzitter BeCommerce: “Met Patricia Ceysens aan het roer van BeCommerce zal de Belgische e-commerce een versnelling hoger schakelen. We hopen de belangen van onze leden op deze wijze nog beter te dienen.”

Na een korte loopbaan aan de balie werd Patricia Ceysens tot tweemaal toe Vlaams Minister van Economie. Het was in die hoedanigheid dat ze aanwezig was bij de oprichting van BeCommerce in januari 2008. Ze oefende als minister ook de bevoegdheden e-government, innovatie, wetenschapsbeleid en buitenlandse handel uit. Ze bouwde alzo een stevig netwerk uit van politieke contacten in binnen- en buitenland. Niet alleen is ze zeer vertrouwd met de Belgische politiek (federale en regionale ministers en parlementsleden) maar heeft ze contacten in de hoogste Europese regionen in Parlement en Commissie.

Back to top button
Close
Close