Barneys.com biedt voortaan levering aan in 90 landen

De grote Amerikaanse winkel van luxeartikelen Barneys in New York start met het internationaal verzenden naar 90 landen, waaronder België, via Barneys.com. Deze site werd in 2005 opgericht maar was tot nu toe voorbehouden voor de Amerikaanse markt.

post-image-3

Deze belangrijke evolutie geschiedt in partnerschap met FiftyOne Global E-commerce. Het aanbod van Barneys komt zo binnen het bereik van de Belgische, Franse, Canadese, Zuid-Koreaanse, Britse, Australische en Chinese markt. En de site heeft ook een mobiele versie.
 
Barneys telt een veertig winkels in de belangrijkste steden van de Verenigde Staten, en is ook in Japan aanwezig met 4 winkels.
 
U kan bijvoorbeeld een paar Adidas Stan Smith baskets kopen in het rood, die momenteel in afslag staan voor slechts 58 euro, maar het zal u €28 kosten aan expeditiekosten, en €14 aan BTW en invoerrechten, wat neerkomt op 72% van de aankoopprijs om ze te laten opsturen! Aan dat tarief is het beter om te sparen voor een retourtje New York en uw valiezen vol te proppen!

Back to top button
Close
Close