10 jaar Banden Online

Banden Online, de referentiesite voor online autobanden en accessoireverkoop, mag tien kaarsjes uitblazen.

post-image-3

Momenteel verkoopt de website meerdere honderdduizenden banden per jaar en is deze actief in 13 Europese landen en in Noord-Amerika. De site heeft een uitgebreid aanbod en beperkt zich niet enkel tot banden, maar biedt ook sneeuwkettingen en band covers aan. Sinds kort is de website ook actief op de sociale netwerken via een online storefront op de Franse Facebook-pagina.

Om zijn 10de verjaardag te vieren, heeft de website een getrouwheidskaart ingevoerd. Deze is een aanvulling op het bestaande sponsoringsysteem en laat toe banden “te sparen” aan een korting van 50 euro.

Banden Online heeft duidelijke doelstellingen voor de toekomst: “We willen nieuwe horizonten blijven veroveren. Ook zullen we focussen op innovatie en de functionaliteit en de logistiek van de site optimaliseren. We zullen ook ons aanbod uitbreiden en onze service steeds blijven verbeteren rekening houdend met de suggesties van onze klanten,” legt Kevin Castelain, Directeur E-marketing International bij Banden Online uit.

Te noteren dat de webshop van Banden Online onlangs een BeCommerce Awards won in de categorie Auto en Toebehoren.

Back to top button
Close
Close