Christine Lorimy benoemd tot directrice Development van Vente-privee.com

Christine Lorimy vervoegt Vente-privee.com als Development Director, een nieuw in het leven geroepen functie. Zij zal als taak hebben de verdere ontwikkeling van innoverende acties alsook exclusieve partnerschappen aan te gaan met merken. Zij zal ook twee grote lopende diversificatieprojecten beheren.

post-image-3

Enerzijds zal “vente-privee rosedeal”, afgelopen november gelanceerd, aan zijn leden kortingsbons aanbieden die geldig zijn in de winkels of op de websites van partnermerken. Vente-privee rosedeal laat merken toe om klantacquisitiecampagnes te ontwikkelen in de vorm van ontdekkingsaanbiedingen of welkomgeschenken.

Anderzijds biedt “Vente-privee specials” aan merken een bekendheids- en imagocampagnes in de gedaante van een aanbieding van één dag van een exclusief product dat elke dag verschilt. De lancering van “Vente-privee specials” is voorzien in het derde kwartaal van 2011.

Christine Lorimy, die over een diploma beschikt, behaald aan de ICN van Nancy, startte haar carrière in de producten voor groot verbruik: Quacker Oats, vervolgens SCA (Peaudouce, Nana,…). Vervolgens werkte zij 10 jaar bij De Post, als Directrice Grote Post Accounts, waarna zij Strategisch Directeur werd bij De Post. Later werd zij ook Marketing Directrice bij Coliposte (de afdeling Colis/Logistiek van De Post).

De know-how en de ervaring van Christine moeten de “Vente-privee rosedeal” en “Vente-privee specials” de boost geven die deze sites nodig hebben.

Back to top button
Close
Close