AchatVIP.com krijgt een nieuwe look en lanceert een Spaanse website

AchatVIP.com, dat 5 miljoen leden telt, heeft een nieuwe versie van zijn website onthuld. Goed nieuws vooral voor de Spaanstalige webgebruikers, want nu is ook de site achatVIP.es online.

post-image-3

De nieuwe versie oogt dynamische en plezierig te gebruiken. Volgens zijn makers is het “de bedoeling om over elk merk beter te informeren en te valideren.” De site maakt vooral indruk op zijn bezoekers via kwaliteitsvolle visuals van de aangeboden producten, van de hand van gerenommeerde fotografen.

AchatVIP.com richt zich nu vooral op Spanje, waar het zich net lanceerde. Het portaal wil nu zijn plaats innemen in een markt van 9 miljoen lokale kopers. “Het is ons doel ons aan te passen aan de cultuur en te voldoen aan de verwachtingen van de Spaanse bevolking door hen uitzonderlijke kortingen aan te bieden,” aldus Stéphane Guillemot, CEO van achatVIP.com, die het bedrijf in 2005 oprichtte samen met Olivier Le Floch.

Met een omzet van 30 miljoen euro in 2010, realiseert de website achatVIP.com meer dan 800 private verkopen van “grote merken” per jaar, met een dagelijks totaal van 500.000 pageviews.

Back to top button
Close
Close