Een tweedehands vestiging voor 2dehands.be

De gratis zoekertjessite 2dehands.be heeft zijn eerste kantoor in Brussel geopend. Niets bijzonders, ware het niet dat de volledige inrichting zal bestaan uit artikelen van de online shopping site.

post-image-3

Een leuke publiciteitsstunt voor de Belgisch-Nederlandse verkoopsite, die de voornaamste Belgische website is voor tweedehands verkopen. Momenteel zijn de kantoren nog leeg, maar 2dehands.be verzekert dat “al het nodige voor de inrichting gezocht en gekocht zal worden op de eigen website: van bureaustoelen tot stofzuigers, van een koffiemachine tot koffielepels. Goed nieuws: de koffiemachine is al gevonden.

Het kantoor is gehuisvest in een oude gerenoveerde fabriek en zal gefinaliseerd zijn binnen twee maanden. De evolutie van de inrichting kan worden gevolgd op de blog www.2dehandslifestyle.be waar het team een verslag toont van zijn ervaringen, ontmoetingen en ontdekkingen.

In afwachting eten Michiel van Deursen en zijn collega Aldine Reinink nog uit kartonnen borden, gezeten op klapstoeltjes. Hun motto? “Practice what you preach”!.

Back to top button
Close
Close