Welkom op ecommercetoday.be, de nieuwsbrief gewijd aan de Belgische e-commerce

ecommercetoday, een initiatief van de uitgevers van de website Digimedia.be, richt zich tot de professionals in de sector en tot bedrijven die in online handel willen investeren.

post-image-3
Deze nieuwsbrief zal u elke week gratis toegezonden worden. Indien u uw abonnement op onze nieuwsbrief wil opzeggen, klik dan hier. Indien u graag een kennis wil inschrijven, kan u dit doen via de volgende link. De nieuwsbrief ecommercetoday heeft als doel u te informeren over het laatste e-commerce-nieuws in België.
De nieuwsbrief verwijst u vervolgens door naar een website met nieuws, dossiers, video’s, een agenda en jobaanbiedingen. Bij lancering van de website telde deze laatste reeds meer dan 300 artikels, dossiers en bijna 40 video’s. Indien u onze redactie wil informeren over uw laatste nieuws, kan u een mailtje sturen naar jo@best.be en julie@best.be.
De website ecommercetoday.be is een initiatief van Newbizz Partners (de organisator van de BeCommerce Awards, DMF, e-Shop Expo, ecommerce forum,…). Voortbouwend op de organisatie van verschillende evenementen in het domein, beschikt Newbizz reeds over een database van meer dan 5.000 professionals die interesse hebben in dit onderwerp, net zoals u.
Back to top button
Close
Close