WwWebbuilder introduceert nieuwe lijn webshops op E-shop Expo

House of Web introduceert complete webwinkels voor de prijs van 375 euro. Het bedrijf dat bekend staat om zijn prima prijs/kwaliteits-verhouding, introduceert op de E-Shop Expo in Brussel haar nieuwe lijn webshops.

post-image-3
De webshops zijn zeer compleet, hebben een koppeling met iDeal, MisterCash, etc. en hebben een onbeperkt aantal producten. Tijdens de beurs kan men al kiezen uit 20 designs. Van al deze designs zijn de kleuren aan te passen (letters, achtergrond, kaders, lijnen), wordt het logo geplaatst en voorzien van afbeeldingen die specifiek betrekking hebben op de opdrachtgever. In de toekomst zal deze keuze qua designs worden uitgebreid naar circa 75 designs.

Extra opties

Ondanks een al behoorlijk uitgebreide basis, zijn er verschillende opties beschikbaar om een webshop nog aantrekkelijker of beter te kunnen maken. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een gastenboek, reviews, een sitemap, social media buttons, tagclouds, meertalig, een slideshow, etc. Alle opties kosten slechts 65 euro en kunnen direct of later worden toegevoegd. Naast de webwinkels kan men ook de website laten hosten voor slechts 2,50 euro per maand en kan de domeinregistratie verzorgd worden.

WwWebbuilder wil het op deze manier mogelijk maken om voor enkele honderden euro`s een webwinkel te starten zonder hoge maandelijkse abonnementskosten.

Tijdens de E-shop Expo ontvangen bezoekers bovendien nog eens 125 euro extra voordeel
Back to top button
Close
Close