Vier Search Engine Marketing agentschappen bundelen hun krachten

De agentschappen bSeen, iProspect, Knewledge en Semetis organiseren de derde editie van “Search University”, op 12 mei 2011 te Brussel.

post-image-3
Dit jaar hebben wij de eer keynote speaker Maile Ohye van Google Mountain View te verwelkomen. Zij komt speciaal voor deze gelegenheid vanuit de Verenigde Staten overgevlogen. Haar functie als chef ingenieur stelt haar in staat om namens Google te spreken over alle aspecten van natuurlijke zoekresultaten.

Andere bevestigde sprekers zijn: Gilles Rouseau (Verantwoordelijke Search Alliance Microsoft & Yahoo! voor Europa), Benjamin Docquir (Lawyer, Partner bij Simon Braun), Jonathan Van Parys (Voorzitter HackDemocracy Brussels), Pascal Van Laere (Verantwoordelijke Google Display & Youtube België), en Timo Josten, verantwoordelijke van de Google Analytics-partners in Europa. Wij verwachten nog meer bevestigingen in de te komen weken.

Het event zal doorgaan op donderdag 12 mei 2011 in Brussel en richt zich op marketingverantwoordelijken en webmasters. Voor meer informatie, neem een kijkje op http://www.searchuniversity.be/
Back to top button
Close
Close