Groei voor e-commerce vakbeurs E-shop Expo

De e-commerce vakbeurs E-shop Expo beleefde 31 maart en 1 april haar derde editie. Ook dit keer groeide het aantal bezoekers flink. 3.498 unieke bezoekers brachten een bezoek aan de beurs. Een toename van ruim 20% vergeleken met de tweede editie in april 2009. De vakbeurs loopt daarmee in gelijke tred met de e-commerce sector, die als één van de weinige sectoren groeicijfers noteerde.

post-image-3
De beursvloer van de E-shop Expo bood dit jaar plaats aan meer dan 50 e-commerce dienstverleners die alle facetten van het thuiswinkelen vertegenwoordigen; van webshop software tot logistieke oplossingen. Maar ook e-mail marketing, web analytics, call centers, affiliate marketing, juridische zaken en social media.

De E-shop Expo vond opnieuw gelijktijdig plaats met de beurs Ondernemen, de grootste KMO beurs van België. Voor veel bezoekers was het gelijktijdig plaatsvinden van de beurzen een waardevolle toevoeging op hun bezoek.

Het succes van het evenement is voor een belangrijk deel te danken aan het sterke randprogramma. Op het programma stonden meer dan 20 conferenties met topsprekers als: Martijn Duynstee (Managing Director PFSweb), Patrick Marck (General Manager IAB Belgium), Marnik D`Hoore (CEO bSeen), Dennis van Allemeersch (Country Manager PayPal Benelux), Lionel Lammens (CEO Vente-Exclusive.com) en Pierre Willaert (Country Manager Ogone). De interesse voor de lezingen was dan ook groot.

De presentaties van de bovenstaande sprekers en alle overige conferenties zijn te raadplegen op  www.eshopexpo.eu als podcast.

De vierde editie van de E-shop Expo vind plaats op 30 & 31 maart 2011. Wederom in de Tour & Taxis te Brussel.
Back to top button
Close
Close