Heeft u de beste webwinkel van België?

BeCommerce organiseert in samenwerking met het vakblad Inside op dinsdag 27 april 2010 voor de vijfde keer de BeCommerce Awards.

post-image-3

Alle webwinkels die producten of diensten verkopen aan consumenten kunnen meedoen aan deze prestigieuze Awards. Er zijn zowel vak- als publieksprijzen in verschillende categorieën te winnen.



Publieksprijzen 2010 


De publieksprijzen 2010 worden uitgereikt in 10 categorieën. De consument beoordeeld vervolgens de deelnemende webwinkels op diverse aspecten waaronder prijsniveau, levering, veiligheid van betalen en de overzichtelijkheid van de website.

Kosten


Bedrijven mogen zich voor diverse categorieën inschrijven. Webwinkels betalen voor deelname per opgegeven categorie €250,-
BeCommerce leden betalen slechts €100,- per opgegeven categorie.


* Alle deelnemers ontvangen GRATIS de deelnemersrapportage van het consumentenonderzoek uitgevoerd door Q&A Research & Consultancy.

Vakprijzen 2010


De vakjury bestaande uit vakgenoten en partners beoordeelt de top drie per categorie van de publieksprijzen. Het betreft hier de B2B Award en de B2C Award.


Kosten


De consument bepaald welke bedrijven in aanmerking komen voor de vakjuryprijzen. Aan de vakjuryprijzen zijn geen kosten verbonden.


Ga snel naar www.webshop-awards.be en schrijf u in!

Back to top button
Close
Close