Betaaldiensten van Ogone geïntegreerd in Magento eCommerce-platform

Magento, ontwikkelaar van het gelijknamige eCommerce-platform, introduceert een module waarmee de online betaaldiensten van Ogone worden geïntegreerd in het platform. Webwinkels die Magento gebruiken, kunnen per direct de door Ogone ondersteunde betaalmethodes aanbieden.

post-image-3

Dankzij Ogone`s betaaldiensten beschikken Magento-klanten over alle gebruikelijke internationale en lokale betaalmethodes in Europa. Ogone werkt samen met meer dan honderd financiële instellingen. Dankzij de fraudedetectie-procedures van het bedrijf, kunnen online retailers de authenticiteit van kopers controleren en het gewenste risiconiveau dat ze willen lopen bepalen.

De module die de integratie mogelijk maakt, is gezamenlijk ontwikkeld door Varien, het bedrijf dat Magento op de markt bracht, en Ogone. De add-on voor de Magento-software is gratis beschikbaar op de site van Magento. De plug-in is door iedereen met standaard beheerkennis van Magento snel en eenvoudig te installeren. Momenteel maken meer dan 30.000 webwinkels gebruik van het eCommerce-platform.

"Onze hoge kwaliteitsstandaarden en de vele betaalmogelijkheden waren de basiscriteria voor onze samenwerking met Ogone", aldus Roy Rubin, CEO van Varien. "De functionaliteit die we nu toevoegen, maakt het Magento-platform nog interessanter voor Europese retailers."

"Van de zeven kern betalingstoepassingen is Ogone de enige werkelijke pan-Europese speler", zegt Peter De Caluwe, CEO van Ogone. "We beschouwen dit als een erkenning van de kwaliteit van onze oplossingen. We verwachten een belangrijke vergroting van onze activiteiten als gevolg van de connectie met Magento."

Back to top button
Close
Close