Mobileweb ontwikkelt De Standaard iPhone app, eerste betalende nieuwsapplicatie in Benelux

De Standaard heeft zijn eigen mobiele applicatie voor de iPhone gelanceerd. Deze app werd ontwikkeld door MobileWeb.be, Belgische specialist in SMS en mobile internet oplossingen. MobileWeb.be stond eerder ook in voor de succesvolle mobiele website m.standaard.be.

post-image-3

De app van De Standaard, nu beschikbaar in de Apple App Store, is de eerste betalende iPhone nieuwsapplicatie in de Benelux. Na amper 1 dag staat de app al op de eerste plaats van de betalende apps in de App Store.

Corelio gelooft sterk in het mobiele platform. Na de lancering van specifieke mobiele sites voor De Standaard en Het Nieuwsblad in 2008, lanceert deze mediagroep nu ook een iPhone app.

De iPhone app van De Standaard biedt het voordeel om de vele nieuwsartikels te downloaden op het mobiele toestel en deze vervolgens offline te lezen. Een Internetverbinding is dus enkel nodig voor het binnenhalen van nieuwe artikels. Bovendien biedt de app ook lifestyle nieuws, opinies, photo wall browsing en een TV-gids. De app kan gepersonaliseerd worden, met meer mogelijkheden en een betere gebruikservaring als gevolg.

De app van De Standaard kan nu worden aangekocht in de Apple App Store voor € 3,99. Dit maakt het de allereerste betalende iPhone app voor actualiteit in de Benelux.

Back to top button
Close
Close