Brits filiaal voor Ogone

Ogone kondigt aan dat het een filiaal opent in Engeland. Het is een eerste stap om toegang te krijgen tot de Engelse B2C-markt, die in 2009 bijna 79 miljard euro online uitgaven zou moeten genereren (volgens de vooruitzichten van eMarketer.com).

post-image-3

“Net zoals alle anderen keren dat we ons op een nieuw gebied begeven, kunnen we ook in het Verenigd Koninkrijk bouwen op een stevige klantenbasis,” stelt Peter De Caluwe, CEO van Ogone. “En zoals altijd zullen we ons op een exclusieve manier positioneren om een ernstig alternatief te bieden voor de lokale markt in plaats van enkel gezien te worden als een bijkomende speler.”

De commerciële ontwikkeling van het bedrijf in Groot-Brittannië zal geleid worden door Nico Van Miltenburg, die ook al Head of Sales is van Ogone in Nederland en op internationaal niveau. “Nico leek ons al heel snel de ideale persoon voor de job,” gaat CEO Peter De Caluwe verder. “Zijn uitgebreide kennis van de internationale en lokale markt en van ons bedrijf staan garant voor de verdere uitbouw van ons bestaande Britse klantennetwerk en het creëren van veel toekomstige kansen.”

Julian Wallis is dan weer aangesteld tot Account Manager voor de Engelse markt.

Back to top button
Close
Close