Addemar geïntegreerd in Drupal CMS

Connexion Corporate Communications, integrator van Web Content Management Systemen en leverancier van meertalige online en offline communicatieoplossingen voor B2B en B2C organisaties, heeft tijdens Webscene 09 in Brussel een nieuwe plug-in module voorgesteld voor het open source CMS Drupal. Deze nieuwe oplossing is een enorme evolutie in de integratie van interactieve marketing: het volledige beheer van databases voor email marketing campagnes via Addemar is namelijk gecentraliseerd in Drupal.

post-image-3

E-marketeers verzamelen via hun website zoveel mogelijk opt-in email adressen van bezoekers en proberen van elke bezoeker een gedetailleerd profiel te verkrijgen. Online marketing professionals exporteren deze databases gewoonlijk naar een gespecialiseerd email marketing platform zoals Addemar. Deze aanpak vereist echter regelmatige en intensieve updates. Dankzij de Drupal-Addemar Sync, ontwikkeld door Connexion Corporate Communications, behoren deze tijdrovende handelingen definitief tot het verleden.

Eén interface, gegevens zijn altijd up to date, onbeperkt aantal data types, gesegmenteerde database, verschillende mailing lists en beperkte opt-out. Dat zijn de voornaamste redenen. Peter De Boos, CTO van Connexion Corporate Communications: “Onze klant Belgische Keurslagers gebruikt deze module al zeer intensief. Dit is een eerste stap in de richting van een volledige integratie van Addemar in het Drupal CMS. In de nabije toekomst wordt het mogelijk om de inhoud voor een email marketing campagne in de Drupal back-end te creëren om daarna te verzenden via Addemar. Resultaten van een campagne zullen ook via de Drupal administratie beschikbaar zijn.”

Back to top button
Close
Close