Just-Eat opent eerste webshop in België

Just-Eat is Europa’s nummer één op vlak van online eten bestellen bij meer dan 5.000 afhaal- en bezorgrestaurants. In 2001 ging Just-Eat van start in Denemarken en Nederland, Groot-Brittannië, Ijsland en Zweden vielen ook al snel voor de bijl. Vanaf april opent Just-Eat zijn Belgische vestiging.

post-image-3

Hiervoor heeft Just-Eat Mathieu Van Steenberge aangetrokken die vanaf 1 april in dienst zal treden als country manager. Bij Telenet was Mathieu van 2004 tot 2009 respectievelijk teamcoach op de customer service afdeling, product manager 9lives.be en in deze functie mede de drijvende kracht achter de opstart van het bedrijf T-Vgas. Met zijn ervaring in en liefde voor sales, service, (online) marketing en management vormt hij een uitstekende versterking voor de opstart en expansie van Just-Eat België.

Vanaf april kan je op www.just-eat.be terecht om online je favoriete pizza, kebab, ... te bestellen en thuis te laten bezorgen. In afwachting kan je alvast je e-mailadres achterlaten om zo op de hoogte te blijven van de launch, acties en promoties.

Back to top button
Close
Close