Nieuwe aanwinsten bij Invemaco

De ploeg rond Efficy, de CRM software met ERP allures, breidt opnieuw uit, deze keer tot een aantal van 24 werknemers. Invemaco blijft maar groeien en neemt vijf nieuwe mensen aan.

post-image-3

Alexandre Istratov vervoegt het team van ontwikkelaars van Efficy. Als afgestudeerde in informatica met een stevige ervaring als Software Developer, zal Alexandre zich toewijden aan de ontwikkeling en verbetering van de standaardapplicaties van Efficy.

Het projectteam wordt voor de tweede keer in een half jaar uitgebreid met de komst van twee nieuwe medewerkers. Henri Casteels beschikt over een uitgebreide ervaring op het vlak van CRM en werkte eerder al bij Accor Services als Chef Project en Ontwikkelingsanalist. Olivier Helsen komt over van Belgacom waar hij zich bezig hield met personeelsbeheer en directieploegen.

De dienst van klantenondersteuning krijgt ook twee nieuwe rekruten: Grégory Van Hée en Leon Ombinda. Zij staan de klanten bij als er problemen zijn vanaf de installatie en personalisatie van Efficy. Zij staan ook klaar met antwoorden op vragen over het gebruik van CRM.

Back to top button
Close
Close