Proxyclick grootste virtuele kantine

Sinds zijn lancering in 2006 is Proxyclick (het vroegere Click`n Lunch) uitgegroeid tot de grootste virtuele bedrijfskantine in België. In 2008 kende het een gemiddelde maandelijkse groei van ongeveer 15%. De nieuwe website www.proxyclick.be maakt een uitgebreidere dienstverlening mogelijk.

post-image-3

Het online platform voor het bestellen van lunches werd gelanceerd in 2006 om een oplossing te bieden aan bedrijven die weinig, te dure of ontoereikende restauratiefaciliteiten binnen het gebouw of in hun directe omgeving hebben en hun werknemers toch comfort, flexibiliteit en gevarieerde voeding willen bieden. In 2008 bevestigde de gemiddelde maandelijkse groei van Proxyclick ten belope van 15% de behoefte aan een dergelijke dienstverlening.

Vandaag is Proxyclick een waar e-commerce platform voor een zestigtal leveranciers. 200 bedrijfsklanten in heel België maar hoofdzakelijk in Brussel (waaronder Bridgestone, Keytrade Bank, Roche en Danone) bestellen er de catering voor hun vergaderingen en gebruiken het platform als een virtuele kantine voor hun werknemers. Het gemiddeld aantal lunches dat per maand via Proxyclick wordt besteld heeft 10.000 bereikt. Proxyclick zal vóór de zomer andere diensten toevoegen, waaronder een virtuele was- en strijkservice en een carwash.

Back to top button
Close
Close