Marlon bouwt webshop voor Monsters

Monsters With An Attitude, de Gentse winkel voor baby’s met beginnersgeluk, wou hun unieke collectie ook online aanbieden. Marlon werd gekozen als partner voor de uitbouw van een sfeervolle en gebruiksvriendelijke webshop.

post-image-3
Het design van de webshop sluit nauw aan bij de stijl van de winkel. Er werd gekozen voor lichte kleuren, foto’s met een zwarte achtergrond en een geanimeerd gebruik van de monstertjes uit het logo. Op een productpagina krijgt de bezoeker varianten en gerelateerde producten te zien. In het winkelmandje wordt ook nog aan upselling gedaan.

Het beheer van de shop is uitgebreid. De databank wordt gesynchroniseerd met het FileMaker-systeem dat men in de winkel gebruikt als kassa en stockbeheer. Men kan bestellingen aanpassen en verschillende statussen meegeven. Monsters kan ook geannuleerde en teruggestuurde bestellingen opvangen en creditnota’s creëren. Bovendien kunnen heel wat documenten vlot opgelijst en afgeprint worden: verkopen, creditnota’s, facturen en BTW listings.
Back to top button
Close
Close