Mobileweb.be bouwt team verder uit

MobileWeb.be, Belgische aanbieder van SMS, MMS en Mobiele Internet diensten, heeft zijn team verder uitgebreid met twee nieuwe talenten. Herwig Copmans (Key Account Manager) en Kevin Van Passel (Project Manager), beide met een senior profiel, zullen hun uitgebreide ervaring ten dienste stellen van het MobileWeb sales team.

post-image-3
Herwig Copmans heeft al meer dan 20 jaar ervaring in key account management voor bedrijven zoals British Telecom, Xerox en Cap Gemini. De voorbije twee jaar stond hij aan de leiding van het Benelux sales team van software integrator Amadeus. Herwig zal verantwoordelijk zijn voor de grote accounts van MobileWeb.be en voor het toevoegen van nieuwe klanten aan de portfolio.

Kevin Van Passel heeft ruime ervaring in de implementatie van mobiele telecommunicatieprojecten. Hij werkte eerst als presales adviser en technical consultant voor Voxtron, aanbieder van IVR software. Later was hij ook technical consultant in het service delivery departement van Fujitsu Siemens Computers. Als Project Manager bij MobileWeb zal hij instaan voor project implementatie en presales support.
Back to top button
Close
Close