De E-Commerce Beurs stelt zich voor

Het regent dit jaar nieuwe evenementen in de e-sfeer. Een aantal daarvan zijn te situeren op het vlak van de e-commerce. Zo vindt op 14 en 15 november de eerste editie van de E-Commerce Beurs plaats in Lede (bij Aalst). We vroegen aan de organisatoren wat meer uitleg.

post-image-3
Daaruit leren we dat de beurs georganiseerd wordt door Develop-it.be en IPC. De initiaiefnemers stellen zichzelf voor: “De eerste is sinds 2 jaar actief bezig met de analyse van keurmerken voor webshops, IPC is een beursorganisator.”

En waar mogen we ons aan verwachten?

De initiatiefnemers: “Men kan er deelnemen aan spreekbeurten en workshops waar niet alleen informatie wordt doorgegeven maar ook ervaringen worden uitgewisseld.De sprekers zijn van diverse grote instellingen zoals Ebay, Paypal, Unizo, Combell maar ook van diverse kleinere initiatieven of nieuwkomers in België zoals EmailSystems. Het accent van de beurs ligt op die spreekbeurten maar er zijn ook diverse standen aanwezig. Unizo zal op de beurs het nieuwe label voor webshops voorstellen. Dit label wordt gegeven aan webshops die voldoen aan diverse criteria inzake veiligheid, maar ook klantvriendelijkheid.”

Volledigheidshalve vindt u op deze link een PDF die we maakten op basis van het programma zoals we dat van de organisatoren ontvingen.

Tekst en uitleg vindt u op deze link.
 
Back to top button
Close
Close