Clint.be gaat in zee met Paratel regie

Je hebt tijdens de verkiezingen ongetwijfeld wel de affiches opgemerkt waarin Clint.be de bijzittende burger opriep om aan zijn plicht te verzaken (if not: klik hier).

post-image-3
Clint.be is de naam van de nieuwe mannensite van Think Media. Paratel laat ons nu weten dat De Vrije Pers (Think Media) voor het bedrijf heeft gekozen om de regie van datzelfde Clint.be te verzorgen.

Katrien Willems, special projects manager in het persbericht: "Voor Clint.be waren we op zoek naar een regie die een gloednieuwe site als een A-site wil ondersteunen. Paratel richt haar volle aandacht op de sites die ze in portefeuille heeft, waardoor flexibiliteit naar ons en onze klanten toe mogelijk is."

Clint.be richt zich tot de ‘Vlaamse man van 18 – 44 jaar’. Mannensite betekent in de praktijk voornamelijk rubrieken die naar het schijnt aan de mannelijke bevolking appelleren zoals daar zijn technologie, seks, film, muziek en andere babes.

En dat doet ons toch een beetje denken aan Zattevrienden.be, dat overigens ook in portfolio zit van Paratel.

Clint.be zegt dat het in de eerste week van zijn lancering (sinds 4 juni) op een week 14.000 unieke bezoekers telde. En dat doet ons dan weer (nog?) niet aan Zattevrienden.be denken.

Back to top button
Close
Close